FR Boterlaarbaan 332, 2100 Deurne (Antwerpen)
+32 476 807 592
info@deuktechniek.be

Veelgestelde vragen

Neen, uw auto heeft een thermoplastische lak. Dat wil zeggen dat hij meebuigt bij vervormingen. Wij werken al vijftien jaar deuken weg en ondervonden nog nooit lakproblemen. Trouwens, u krijgt altijd garantie - zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Dat maakt niet uit: wij werken zowat alle deuken weg. De enige voorwaarde? De autolak mag niet gebarsten zijn. In dat geval kan Deuk-Tech u niet voort helpen.
Absoluut. Meer nog, daar zijn wij zelfs specialist in. Dat moet wel, want meer en meer autoconstructeurs maken hun koetswerkpanelen in aluminium.
Kleine deuken werken we moeiteloos weg. Richtte de hagelbui grote schade aan? Dan overleggen we samen met u en uw verzekeringsmakelaar hoe we uw wagen het beste aanpakken.
Niets, de medewerkers van Deuk-Tech hebben alles bij. Het enige waarvoor u moet zorgen? Dat er elektriciteit aanwezig is en een overdekte plaats.
Absoluut: als het om een kleine deuk gaat, herstellen wij uw auto terwijl u wacht. Is uw wagen ernstig beschadigd? Dan brengt u hem 's ochtends binnen en haalt u hem diezelfde dag weer op.
Neen, onze uitdeuktechniek verwijdert de bluts definitief. Met de juiste gereedschappen en onze jarenlange ervaring zegt u de deuk voorgoed vaarwel.